Cv KALAND

Időtartam: 60 perc

Miért böngésszük az eddigi pályafutásodról készült nem fényezett vagy egyszerű CV-t? Azért, hogy szemléletváltásra, out-of-box (dobozon kívül) gondolkodásra ösztönözzelek. De talán a legfontosabb kérdés az, hogy mi a megfelelő önéletrajz magamról?

A CV kaland során kiderülhet, hogy az önéletrajzod nem túl fényes vagy nehezen magyarázható részei kiválóan alkalmasak az erősségeid és gyengeségeid feltérképezésére, plusz egy photoshop mentes önértékelés és motiváció tisztázására.

A kalandban az a kockázat is benne van, hogy néhány bullshit kiesik a CV soraid közül és a szakmai kudarcaidra más szemmel nézel.

Jelentkezz a CV kaland-ra, ha tudatos, önfejlesztésre igazán vevő kalandor vagy. Csábító önéletrajz magamról? Segítek megírni Neked. 🙂

Kezdhetjük? Emailben dobd át az önéletrajzodat az info@ildikopap.com-ra.

#televanahócipőm #ezvan #miértdolgozom #cvmásképp #nofilter #semmirizsa

 

A kellő információval ellátott önéletrajz magamról

Álláskeresés során talán az első kérdés, ami eszünkbe juthat, az nem más, mint hogy mi a legjobban megírt és szerkesztett önéletrajz magamról, amellyel könnyedén el tudok helyezkedni a munka világában. Ha a legjobb CV-t (curriculum vitae) szeretné megírni az ember, akkor mindenképpen érdemes minden olyan képességet, korábbi munkatapasztalatot, de akár érdeklődést, hobbit számba venni, amely a leginkább illeszkedik az általunk megpályázott pozícióhoz.

önéletrajz magamról - Pap Ildikó karrier tanácsadó

A helyesen szerkeszett önéletrajz magamról

Amellett, hogy minden fontosabb információt feltüntetünk, fontos a jól tagoltság, a helyesírás, valamint olvashatóság szempontjából a megfelelő szerkesztettség. Ha nem szeretnénk teljesen nulláról kezdeni az önéletrajz írását, úgy az interneten számos ingyenes CV sablon áll rendelkezésünkre, amelyeket letöltve és megfelelő helyeken átalakítva töredék idő alatt kész lehet a CV.