Egészséget Ajándékba

Az egészség ajándék. Miért ne adhatnám ezt magamnak is? A testemnek és az elmémnek is. Lassíthatok. Törődhetek magammal. Megállhatok. Csinálhatok valami mást, mint, amit nap, mint nap. Hallgathatom a természet hangjait és figyelhetek a saját hangomra, a saját igényeimre. Ezt ki is fejezhetem alkotás közben. Vagy csak úgy, játszhatok a színekkel. Adhatok időt magamnak a kísérletezésre, pihenésre, lecsendesedésre és a magammal törődésre. Választhatok, hogy a lányomat vagy a barátnőmet is hozom. Így a magammal való kapcsolatot kiterjesztem, ápolom a szívemnek kedvesekkel.

VÁLASZTOK AZ ALÁBBI ajándék kártyákból vagy NAP-okból, MAGAMNAK vagy PÁROMNAK/FELESÉGEMNEK.

PIHE-NŐ-NAP


#stresszmentesnap #énidő #nincsteló #harmónia

Cél: elengedni magam, kényeztetni magam
Program: első része: alkotás a hangulatomról, utána a második rész: séta a természetben
Időtartam: 3 óra
A program pszichés ajándéka: PIHENÉS, TÖRŐDÉS, önmagunk felé fordulás

ISTEN-NŐ-NAP


#szellemiség #töltekezés #egyensúly

Cél: csöndben lenni, befele figyelni, erőforrást gyűjteni
Program: első része: Istennőkkel kapcsolódni meditációval, utána a második rész: erdőben sétálni, életenergiával kapcsolódni, harmadik része: festés az istennőmről
Időtartam: 3 óra
A program pszichés ajándéka: INTUÍCIÓ, ÁLDÁS

ANYA-LÁNYA-NAP


#anyalánya #minőségiidő

Cél: együtt lenni zavartalanul, otthonos helyen
Program: első része festünk, kollázst alkotunk és utána a második rész: erdőben sétálunk
Időtartam: 3 óra
A program pszichés ajándéka: JÓSÁG, lelki hagyaték, bensőségesség

 

BARÁTNŐ NAP


#meglepemabarátnőmet #névnapra #szülinapra

Cél: csak én és a barátnőm testi-lelki kikapcsolódása
Program: első része: teát iszunk, egymásra figyelünk, beszélgetünk, utána a második rész: sétálni megyünk majd harmadik részben: alkotunk
Időtartam: 3 óra
A program pszichés ajándéka: JÓ TETT, hála, mások felé fordulás

A programhoz az eszközöket, kelléket a szervező biztosítja. Az alkotás nem igényel rajz- vagy művészeti képzést. A szervező lépésről-lépésre segíti az alkotó folyamatot, amely belső munkára épül. Mikor lesz megtartva? Munkanapokon, kis fős csoportokban. A program NEM pszichológiai tanácsadás, hanem mentális egészség védő szolgáltatás. A program a vásárlástól számított 6 hónapig felhasználható.

A programhoz az eszközöket, kelléket a szervező biztosítja. Az alkotás nem igényel rajz- vagy művészeti képzést. A szervező lépésről-lépésre segíti az alkotó folyamatot, amely belső munkára épül. Mikor lesz megtartva? Munkanapokon, kis fős csoportokban. A program NEM pszichológiai tanácsadás, hanem mentális egészség védő szolgáltatás. A program vásárlástól számított 6 hónapig felhasználható.