Pap Ildikó életvezetési tanácsadó

Férfiakat és nőket kísérek abban, hogy magukkal, egymással és a világgal jobb kapcsolatban legyenek

  • Életvezetési támogatás
  • Életközépi válság: „tudok-e értékeset teremteni és átadni?” „luxus autót vegyek?” vagy „inkább plasztikázás?” netán El Camino?
  • Mókuskerékben: munka-magánélet egyensúlyzavara
  • Megküzdés a próbákkal, külső-belső konfliktusokkal
  • Önfejlesztés, önérvényesítés, „nem”-et mondás
  • Szorongás, hangulat romlás, depresszió, érzelmi intelligencia
  • Spirituális, vallási krízis
  • Stressz, kiégés/burnout

Életvezetési tanácsadó ONLINE

Időtartam: 50 perc
Online: skype vagy googlemeet

Előnye: otthonról, kényelmesen, utazás nélkül
Legyen szó személyesen megterhelő időszakról, önfejlesztésről vagy munkahelyi kihívásról az online pszichológiai konzultációban támogatást, bátorító légkört nyújtok azért, hogy jobban megküzdhess a nehézségekkel, problémáidat felhasználd készségeid fejlesztésére és haladj lelki egészséged, érzelmi stabilitásod felé. Tegyük meg együtt az önfejlesztés első lépését.

Életvezetési tanácsadás - Pap Ildikó

Életvezetési tanácsadás ONLINE

Időtartam: 60 perc
Online: skype vagy googlemeet

Életvezetési tanácsadás - Pap Ildikó

Előnye: otthonról, kényelmesen, utazás nélkül
Legyen szó személyesen megterhelő időszakról, önfejlesztésről vagy munkahelyi kihívásról az online pszichológiai konzultációban támogatást, bátorító légkört nyújtok azért, hogy jobban megküzdhess a nehézségekkel, problémáidat felhasználd készségeid fejlesztésére és haladj lelki egészséged, érzelmi stabilitásod felé.


Személyiségfejlesztés ERDŐBEN

Időtartam: 90 perc

Az egyik tévhit a stresszel kapcsolatban, hogyha nincs tünet, akkor stressz sincs. Tanulhatok a stresszről és fordulhatok az önismeret felé, a testi-lelki folyamatok kézbe vétele felé, ahol önmegfigyeléssel az erdőterápiában tudatosítom saját működésemet.

Mire számíthatsz egy erdőterápia alkalmon?

Ketten vagyunk az erdőben, másfél órát.

A 90 perc elején és végén vannak rövid, egyszerű testi gyakorlatok, („itt-és-most” -ban ráhangolódunk a testünkre, érzeteink mentén mozdulunk ahelyett, hogy előre elterveznénk, mit fogunk csinálni) a többi részben séta közbeni beszélgetés zajlik (felnőtt-pszichológus között). Néha megállunk és a pszichológus kérdez, tükörként használja az erdőt az önismereti munka (érzések, gondolatvilág) mélyítése céljából.
Mire NEM alkalmas az erdőterápia?
Gyors stressz/kiégés/életvezetési gondok rendezésére. Nem instant módszer és nem tapsra kész önismereti módszer.
A sétapálca eszköz, nem helyettesíti a saját lábon járást. Amennyit beleteszel annyit veszel ki belőle. Az erdőterápia, akárcsak a pszichológiai tanácsadás több alkalommal hoz valódi változást.

Most megállni és igényeimre, ritmusomra figyelni erdőterápiával is lehet. Az erdőterápia az önfejlesztés egyik módszere, amelyet Pap Ildikó pszichológus dolgozott ki.

 

FONTOS: Időpont módosítás/lemondás emailben 48 órával a leegyeztetett időpont előtt, ellenkező esetben a díj 100% kifizetendő. (kivéve vis maior esetek) Ha a pszichológus mondja le/módosítja 48 órán belül az időpontot, akkor a következő alkalmat ingyen biztosítja. (kivéve vis maior esetek)

Én egy szövegblokk vagyok. Kattints a szerkesztés gombra a szöveg megváltoztatásához. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Pszichológus ERDŐBEN

Időtartam: 90 perc

Az egyik tévhit a stresszel kapcsolatban, hogyha nincs tünet, akkor stressz sincs. Ezt a nagy lendülettel, mindkét végéről égeti a gyertyát, tűzzel dolgozó menedzserek, vezetők még nehezebben veszik észre. Miből veszem észre, hogy stressz alatt vagyok? #1 Testi jelekből (elégtelen alvás), #2 érzelmi jelzésekből (mostanában szorongok a kollégák körében), #3 gondolataim elcsúsznak a negatív irányba (néha már becsmérlem magamat, bizonytalannak tűnik minden), vagy a #4 viselkedésemben álltak be változások (pl. egyre többet kávézok, többet cigizek). A tartós stressz kiégéshez vezet, amelynek egyik jele, hogy nehezen megy a lazítás, a szenvedőnek még a szabad órájában is a feladatok pörögnek a fejében.
A kiégés hosszabb ideig tartó stressz, elsősorban fokozott érzelmi megterhelés következtében alakul ki. Ennek jelei, hogy a hangulati élete megváltozik, fáradékony lesz, motivációja, munkahelyi teljesítménye csökkent, emberi kapcsolatai elszemélytelenedtek.
A kiégés állapota során a személy tartós tehetetlenséget, alkalmatlanság érzést, csökkent munkakedvet él meg, motivációja és teljesítménye csökken, munkahelyi elfoglaltságait monotonnak és értéktelennek ítélheti meg. A kiégési szindróma utolsó fázisára a közöny, reménytelenség, fásultság érzése jellemző. A szenvedő ilyenkor magába fordul, visszahúzódik a társas érintkezésektől, rosszkedvűvé/cinikussá válik, a kilátástalanság és reményvesztettség uralkodik el rajta, munkáját is egyre inkább rutinból, sematikusan végzi, ami kihat a magánéletére is és a spirálon tovább csúszhat lefelé. Megállni és igényeinkre, ritmusunkra figyelni erdőterápiával is lehet.

Pszichológiai tanácsadás, személyiségfejlesztés, stresszkezelés, menedzserszűrés - Pap Ildikó

BérletekBAJNOK bérlet FÉRFIAKNAK

Alkalom:  6×60 perc

Pszichológiai konzultáció

Eszköz: Időperspektíva, Munkamód Kérdőív
Bónusz: 2×15 perc támogatás-telefonon (előre egyeztetett időpontban)
Ajánlott témák: kihívások, elhivatottság, flow élmény, erősségek- gyengeségek, életfilozófia, önfejlesztés

HARMÓNIA bérlet NŐKNEK

Alkalom:  6×60 perc

Pszichológiai konzultáció

Eszköz: Életkerék, Inspire kártyák
Bónusz: 2×15 perc támogatás-telefonon (előre egyeztetett időpontban)
Ajánlott témák: önbizalom, munka-magánélet egyensúlya, szenvedély, öröm, személyiségfejlesztés

loglo_4

“Az élet nem az, aminek állítólag lennie kell. Olyan, amilyen. Ahogy megbirkózol vele, az adja a különbséget.”

Virginia Satir

loglo_4

“Az élet nem az, aminek állítólag lennie kell. Olyan, amilyen. Ahogy megbirkózol vele, az adja a különbséget.”

Virginia Satir