Karriertérkép

a tudatos és motivált pályán haladóknak

Azoknak segítek, akik munkát vagy karriert váltanának és az a vágyuk, hogy újra lelkesen dolgozzanak,
miközben megőrzik a munka-magánélet egyensúlyát.

Kinek praktikus a karriertérkép?

A karriertérkép annak praktikus, aki kész recept és formula helyett az egyéni útvonaltervezést preferálja.

 • Multinacionális vagy állami vállalatnál dolgozik, frusztrált és a stresszből több van, mint előrelépésből
 • Középvezető, aki úgy érzi dobbantani kéne, mert rövid az élet, ahhoz, hogy enerváltan, motiváció-vesztetten toljuk nyugdíjazásig
 • Új munkát keresel vagy sok év elteltével megakarod találni a hivatásodat?
 • Olyan munkára vágyik, amit hivatással csinál
 • Egyre többször bámul ki az ablakon azt kérdezve magától: „tényleg ezzel akarok foglalkozni?”
karrier térkép - Pap Ildikó

Akár belülről kopogtat és feszít, akár kívülről nyom, sürget a karrierváltás vagy változtatás itt jó helyen vagy. Segítek a váltás örömeivel és nehézségeivel dolgozni. Miért? Mert minden váltás könnyebb egy kísérővel. Mert minden váltás és változtatás egyedi, mint ahogy egyedi elképzelésünk van a sikerről, eredményességről és a minőségi életről. Egyéni vágyaid, szándékaid és álmaid építéséhez türelmes, megértő légkört biztosítok, ahol a cikiről sem ciki beszélni.

Miért érdemes karriertérképet készíteni ezen az öt lépésen keresztül? A megalapozott, tudatos és életfilozófiáddal összhangban lévő munkádért. #világos célok #több erő #tudatos cselekvés

Karriertérkép 5 lépés

Rólam mondták

„Ildikó nagyszerű tanácsadó, mert odafigyel a másikra és valóban érdekli a másik ember. A kisugárzásában tükröződő belső egyensúlyra, harmóniára való törekvés átszövi a munkájában. Azoknak különösen ajánlom Ildikót, akiknek tényleg fontos, hogy mivel töltik idejüket a munkahelyen, akik számára fontos, hogy átéljék a hivatás élményét, akik számára fontos, hogy a helyükön érezzék magukat.”

  Révay Máté / pszichológus

„Ildikót szeretettel ajánlom azoknak, akik nem félnek mélyebben megismerni önmagukat, vágyaikat, és szeretnék feltérképezni erőforrásaikat, belső motivációjukat, hogy egy önazonos, harmonikus életpályán haladjanak tovább. Ehhez Ildikó széleskörű szakmai tapasztalatai – tanácskérőkkel, csoportokkal, külföldiekkel való munka, különböző módszertanok ismerete – és saját életútja, pályamódosítása nyújtanak hiteles alapot.”

Göncfalvi Anita / pszichológus

„…amikor a cégben anyagi problémák adódtak megváltak tőlem. Ez eléggé felkavart, bár az elejétől kezdve úgy álltam hozzá, hogy ennek így kellett történnie és ha én nem voltam elég bátor, hogy kimozduljak a kényelemből, akkor megkaptam hozzá a „segítséget”. Az Istenben való bizalmam sokat segített, ugyanakkor az az érzés, hogy kevés voltam és nem kellek eléggé, nyomasztó volt. A karrier tanácsadás segített magamban rendezni, hogy ki is vagyok és mik az erősségeim…

S. Z. 36 éves / programozó

Szolgáltatások

karrier varázsló - Pap Ildikó

karrier VARÁZSLÓ

Munkakör-, munkahely- vagy karrierváltáson töprengsz? Hozd a munkáddal, szakmáddal kapcsolatos célod és tegyük játékos köntösbe.

CV kaland

cv KALAND

Van egy nem fényezett CV-d az eddigi munkatapasztalataidról? Akkor kezdődhet a kaland! Önéletrajz böngészés, ahogy még sosem hallottad. Egy igazi kaland, mert a komfortzóna elhagyásával jár.

Karriertanácsadás - Pap Ildikó

karrier TANÁCSADÁS

Nem találod a motivációt a munkádban? Olyan munkára vágysz, amit lelkesen csinálsz és értelme van? Jó helyen jársz, ha válaszokat keresel.

SMART Eszköz a karriertanácsadáshoz

Persolog® Magatartási Profil hozzásegít az egyedi viselkedés mintáink megértéséhez a konkrét munkahelyi és privát helyzetekre való reflektálás által. John G. Geier és M.S. Dorothy Downey professzorok kutatási eredményein alapul és a fejlesztés során további neves tudósok, pszichológusok tudományos megközelítéseit vették figyelembe, mint Erich Fromm, Alfred Adler és Martin Fishbein.

Persolog® Magatartási Profilt több mint 25 éve használják Németországban és 30 különböző nyelven szerte a világban. Az egyéni karrier tanácsadásban ezért ezt egy SMART eszköznek tartom és szívesen használom.


Mi a Persolog® Magatartási Profil előnye?

 • Viselkedésre fókuszál azaz konkrét területen scannel
 • Lépésről lépésre vezet világos eredményekhez
 • Gyakorlatias: az eredmények azonnal cselekvésekre válthatók
 • Tudományos megalapozottságú

Miért Érdemes Kitölteni a Persolog® Magatartási Profilt?
Mert az azonnali eredményekből evidens lesz:

 • #hogyan hasznosíthatod energiáidat ott, ahol az a legsikeresebb
 • #milyen feladatokat/funkciókat preferálsz igazán
 • #melyek a magatartási mintáid csapattagként és csoportvezetőként
 • #hogyan hozhatod létre a leginkább sikerre vezető motiváló környezetet

Egyéni konzultáció Online

Az egyéni konzultáción kérdéseken keresztül támogatom a senior&executive szakembereket, hogy csiszolják jövőbeli elképzeléseiket, lássák ezeknek a hatását hétköznapi életükre, mérlegeljék döntésüket, és sikeresen menedzseljék szándékaikat. Minden konzultáció, beszélgetés a jelenlegi szituációból indul; a mostani munka, karrier helyzetedtől, koordinátádtól, az ÖN itt ÁLL pontból. Mi frusztrál most? Hova akarsz eljutni? Hol állsz éppen?

 • 60 perc, egyéni beszélgetés
 • ONLINE: google hangouts/skype
 • Hetente vagy kéthetente
 • Téma: Te választod