Online pszichológus - Jelentkezési űrlap

Legyen szó személyesen megterhelő időszakról, önfejlesztésről vagy munkahelyi kihívásról az online pszichológiai konzultációban támogatást, bátorító légkört nyújtok azért, hogy jobban megküzdhess a nehézségekkel, problémáidat felhasználd készségeid fejlesztésére és haladj lelki egészséged, érzelmi stabilitásod felé.

*

 

Hogyan segíthet egy online pszichológus?

Ha mentális egészségünk karbantartásáról van szó, akkor az online megvalósuló pszichológiai tanácsadás egy igazán vonzó opció lehet és egyre inkább az is a mostani körülmények között. Ez az online térben zajló pszichológiai tanácsadás szakmailag nem  különbözik a fizikai formától, hiszen itt is szakképzett pszichológusok segítenek, csak éppen virtuálisan teszik mindezt.

De mi is az az online pszichológus?

Az online pszichológus semmiben sem különbözik attól a pszichológustól, aki az irodájában fogad. Ő is rendelkezik a megfelelő végzettséggel, diplomával, ahhoz, hogy szakmai módszerekkel segíteni tudjon ügyfeleinek.

Az online pszichológusokhoz sokféle mentális egészséget érintő problémával, önismereti gonddal és élethelyzetben fordulhatunk, mint például:

Különbség online és személyes pszichológiai tanácsadás között

A legnagyobb különbség talán az idő. Ugyanis az online alkalomra bármikor részt vehetünk, illetve az utazási idővel is spróolhatunk. Az online pszichológus élő videós beszélgetésben, e-mailben is segíthet.

Online pszichológus - ildikopap.com

Mennyibe kerül az online pszichológus?

Lényegesen kedvezőbb ára lehet a fizikai formájához képest, hiszen ebben az esetben az online pszichológusnak nem kell bérleti díjat fizetnie irodája használatáért.

A megfelelő online pszichológus kiválasztása

Mielőtt kiválasztanánk a számunka megfelelő pszichológust, mindenképpen nézzünk utána szakmaiságának, kérjük ki ismerőseink véleményét illetve azt is érdemes megnézni, hogy a szakmai felkészültségén kívül emberileg mennyire szimpatikus számunkra.